Gå direkt till innehåll
Dags att anmäla sig till Hundlöpet

Nyhet -

Dags att anmäla sig till Hundlöpet

Som att rasta hunden – lite längre och mycket roligare!

Evidensia Djursjukvård är nationell sponsor till Hundlöpet – löptävlingen där man deltar med sin hund. Löpning är en stor och växande trend som dessutom passar perfekt för dem som älskar att göra saker tillsammans med sin hund! Hundlöpet är ett motionslopp som genomförs på fyra orter i Sverige från maj till september. Nu är det dags att anmäla sig till de två kvarvarande loppen i Malmö och Stockholm. 

Deltagare kan välja mellan 5 km och 10 km.

Har du ingen hund så låna grannens eller kompisens! Det går även att samsas två löpare med en hund eller tvärtom – en löpare med två vovvar.

Evidensia Djursjukvård har medarbetare på plats under alla lopp. Våra duktiga fysioterapeuter och sjukgymnaster ger tips och råd för hur du och din löparkompis får bästa förutsättningarna för ett roligt lopp tillsammans. Bland annat visar vi hur man kan jobba förebyggande med stretching för hunden.

Dessa lopp kan du anmäla dig till:

14/9 Malmö

21/9 Stockholm

Anmälan till Team Evidensia görs på: 

http://simplesignup.se/private_event/44500/eb0ecfe609För mer information: Kontakta Maria Hofling, press- och informationsansvarig på Evidensia Djursjukvård, 0702-45 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Mer information om Hundlöpet finns på www.hundlopet.se


Ämnen

Taggar

Presskontakt

Cecilia Hermansson Nilsson

Cecilia Hermansson Nilsson

Presskontakt Kommunikatör Presskontakt 0730803203

Relaterat material