Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Evidensia hälsar Trondheim Dyrehospital välkommen

Evidensia, Nordens största och kvalitetsledande djursjukvårdsgrupp, växer i Norge. Det senaste förvärvet är Trondheim Dyrehospital som med sina två kliniker nu ansluter sig till gruppen.

Trondheim Dyrehospital grundades år 2001 av Anne Mette Knutsen som driver företaget än idag. Trondheim Dyrehospital består av två kliniker i Trondheim med elva medarbetare, varav fem veterinärer och två legitimerade djursjukskötare. Många med mycket lång erfarenhet av smådjursmedicin.

  • -Trondheim Dyrehospital kommer in med bland annat två välutrustade djurkliniker, auktoriserade ögonlysare, certifierade rehabiliteringsterapeuter ochengagerade medarbertare med bred kompetens inom många veterinärmedicinska områden. Det är mycket glädjande att Trondheim Dyrehospital med alla dess eldsjälar nu blir en del av gruppen, säger Sverre Seierstad, landschef Norge.
  • -I samverkan med andra Evidensiakliniker i Norge och resten av Norden ser vi fram emot att ingå i en organisation där vi tillsammans bidrar till att erbjuda komplett och kompetent djursjukvård till patienter och kunder i regionen. Med detta bygger vi vidare på det arbete vi lagt ner under många år. Vi valde att ansluta oss till Evidensia eftersom vi anser att vi har gemensamma mål och värderingar, med fokus på veterinärmedicinsk kvalitet och uteckling. Vi är glada över att bli en del av en kedja som har ett tydligt kvalitetstänk och vi räknar med att kunna vidareutveckla våra kliniker under det gemensamma paraplyet till att bli ännu bättre, säger Anne Mette Knutsen, kinikchef och veterinär på Trondheim Dyrehospital.

För ytterligere information kontakta:

Trondheim Dyrehospital,

Anne Mette Knutsen, klinikchef, anne.mette@trondheim-dyrehospital.no, +47 7391-8001

Evidensia Norge,

Sverre Seierstad, landschef Norge, sverre.seierstad@evidensia.se, 0 706-19 48 00

Evidensia Norden,

Anders Thunberg, koncernchef, anders.thunberg@evidensia.se, 0706-20 75 60

Ämnen

Presskontakt

Cecilia Hermansson Nilsson

Cecilia Hermansson Nilsson

Presskontakt Kommunikatör Presskontakt 0730803203