Gå direkt till innehåll
​Evidensia växer i Norge

Nyhet -

​Evidensia växer i Norge

Nu blir Trøndelag Dyreklinikk en del av Evidensia. Evidensia, Nordens största och veterinärmedicinskt ledande kedja för djursjukvård, välkomnar Trøndelag Dyreklinikk till gruppen. Därmed stärker Evidensia sin strategiska position i Norge, där djursjukvårdskoncernen sedan tidigare har åtta djurkliniker och djursjukhus.


Trøndelag Dyreklinikk etablerades 1992 och har haft en stark utveckling under åren. I dag bedrivs verksamheten i moderna och välutrustade lokaler med åtta anställda.

"Vi är entusiastiska över att Trøndelag Dyreklinikk blir en del av Evidensia. Kliniken representerar en viktig byggsten i vår önskan om att finnas nära djurägarna i hela landet. Lars Strømmen har under åren byggt upp en solid klinik med gott renommé i regionen. Vi är övertygade om att vi tillsammans kan vidareutveckla kliniken och regionen till det bästa för våra kunder", säger Sverre Seierstad, landschef i Norge.

"Genom Evidensia få vi och våra kunder möjlighet att ta del av den veterinärmedicinska kompetensen som Evidensia representerar, samt bli en del av en större familj med spännande möjligheter till utveckling",säger Lars Strømmen,klinikchef på Trøndelag Dyreklinikk.

För ytterligare information kontakta:

Evidensia Trondelag DyreklinikkLars Strømmen, veterinär, klinikchef, + 47 90087273

Evidensia Norge, Sverre Seierstad, DVM, PhD, landschef Norge, sverre.seierstad@evidensia.se, 0706-19 48 00,

Evidensia Djursjukvård, AndersThunberg, koncernchef, anders.thunberg@evidensia.se, 0706-20 75 60

Ämnen

Presskontakt

Cecilia Hermansson Nilsson

Cecilia Hermansson Nilsson

Presskontakt Kommunikatör Presskontakt 0730803203

Relaterat material