Följ Evidensia Djursjukvård

Hundlöpet för första gången i Växjö

Nyhet   •   Jun 03, 2015 07:00 CEST

På söndag är det premiär för Hundlöpet i Växjö! Löpning passar perfekt för dem som älskar att göra saker tillsammans med sin hund. Hundlöpet är ett motionslopp som genomförs på sex orter i Sverige från maj till september.

Årets tredje hundlopp är nu på söndag den 7 juni vid Naturreservat Bokhultet i Linköping. Hundlöpets lopp kännetecknas av god, familjär stämning bland både hundar och motionärer och det är ett ypperligt tillfälle att spana in alla möjliga hundraser in action. Glädjen går inte att ta miste på när starten går. Deltagarna springer eller går 5 eller 10 km och första start är kl 9.30.

Evidensia Djursjukvård aktiv huvudpartner till loppet. Det innebär att vi finns på plats och kontrollerar vaccinationsintyget för alla deltagare, svarar på frågor om hundars hälsa och delar med oss av vår kunskap och erfarenhet. Besökare kan prata med djursjukskötare och få tips om hundens behov efter en motionsrunda. Evidensia delar även ut fina priser. 

Hoppas vi ses på söndag och håll tummarna för picknickväder!

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Melén, löpcoach, huvudansvarig för Hundlöpet, 0721 - 88 28 77, thomas.melen@hundlopet.se

Veronica Sandelin, djursjukhuschef, Evidensia Djursjukhuset Växjö, 0708 – 59 42 78, veronica.sandelin@evidensia.se

Maria Hofling, presskontakt, Evidensia Djursjukvård, 0702 – 45 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Mer information om Hundlöpet finns även på www.hundlopet.se och på Hundlöpets Facebooksida. 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.