Följ Evidensia Djursjukvård

Röken till Evidensia Djurkliniken Norrköping

Nyhet   •   Sep 22, 2014 07:00 CEST

Idag börjar Måns Röken på Evidensia Djurkliniken Norrköping. Måns Röken börjar som klinikveterinär för att sedan överta rollen som chefveterinär till våren.

Måns Röken kommer närmast från Anicura Djurdoktorn i Linköping där han arbetat i fem år. Det senaste året har han även varit på Anicura Djursjukhuset i Jönköping.

-   Vi är glada att få en person som ser till den veterinärmedicinska helheten och utvecklingen. Det ska bli jättekul, säger Beata Koch-Emmery, djurklinikchef på Evidensia Djurkliniken Norrköping.

-  Jag är mycket intresserad av att förädla servicetänket inom veterinärbranschen och ser verkligen fram emot att få jobba med de frågorna tillsammans med teamet på Evidensia Djurkliniken Norrköping, säger Måns Röken.

Måns Röken är född och uppvuxen i Norrköping och tog sin veterinärexamen 2001. Han är specialist i hundens och kattens sjukdomar och har bred erfarenhet efter många års arbete på olika djursjukhus. Hans fokus de senaste åren har legat på bilddiagnostik. 


För mer information, kontakta:

Beata Koch-Emmery, djurklinikchef, Evidensia Djurkliniken Norrköping, beata.koch-emmery@evidensia.se, 0708-376776

Maria Hofling, press- och informationsansvarig, Evidensia Djursjukvård, 0702-454943, maria.hofling@evidensia.se


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.