Följ Evidensia Djursjukvård

Träffa oss på Hundlöpet i Stockholm

Nyhet   •   Sep 17, 2014 07:00 CEST

Löpning är en stor och växande trend som dessutom passar perfekt för dem som älskar att göra saker tillsammans med sin hund! Hundlöpet är ett motionslopp som genomförs på fyra orter i Sverige från maj till september.

Årets sista hundlopp är nu på söndag den 21 september vid Sjöhistoriska muséet på Djurgården i Stockholm. Deltagarna springer 5 eller 10 km och första start är kl 9.30. Cirka 275 personer är anmälda (efteranmälan kan göras på söndag i mån av plats).

I år är Evidensia Djursjukvård nationell sponsor för loppet. Det betyder bland annat att Evidensiapersonal finns i start- och målområdet för alla fyrbenta deltagare. Besökare kan prata med djursjukskötare och få bra tips från utbildade fysioterapeuter om hundens behov efter en motionsrunda. Evidensia Djursjukvård delar även ut fina priser.

Hundlöpets lopp kännetecknas av god, familjär stämning bland både hundar och motionärer och det är ett ypperligt tillfälle att spana in alla möjliga hundraser in action. Löparglädjen går inte att ta miste på när startskottet går. Hoppas vi ses på söndag och håll tummarna för picknickväder!

För mer information, vänligen kontakta:

Thomas Melén, löpcoach, huvudansvarig för Hundlöpet, 0721-88 28 77, thomas.melen@hundlopet.se

Annette Nyholm, djursjukhuschef, Evidensia Södra Djursjukhuset Kungens Kurva, 072-700 60 48, annette.nyholm@evidensia.se

Eva Quist, marknadskoordinator, Evidensia Djursjukvård, 076–504 58 69, eva.quist@evidensia.se

Mer information om Hundlöpet finns även på www.hundlopet.seoch på Hundlöpets Facebooksida. 


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.