Följ Evidensia Djursjukvård

Djurdoktorn i Västerås blir en del av Evidensia

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2013 08:34 CEST

Pressmeddelande 2013-09-12

Evidensia utökar sitt erbjudande i Mälardalen genom samgående med Djurdoktorn. I och med att kliniken blir en del av Evidensia säkrar Djurdoktorn ett långsiktigt fokus på kvalitet och kompetens.

Djurdoktorn i Västerås startades år 2000 av veterinärerna Tina Mannerfelt och Göran Petersson. Båda med lång erfarenhet av smådjurssjukvård från Regiondjursjukhuset Strömsholm respektive Universitets-djursjukhuset vid SLU i Uppsala. Djurdoktorn har framgångsrikt kombinerat en hög specialistnivå med det familjära bemötandet i en mindre klinik, och tar årligen emot ca 9 000 patienter.

”Samgåendet är en viktig pusselbit i vår vision att erbjuda högkvalitativ djursjukvård i våra kunders närhet. Då vi redan har en bred närvaro i Mälardalen ser vi goda möjligheter till ökat samarbete mellan Djurdoktorn och våra kliniker samt sjukhus i regionen. Tina och Görans historik på Strömsholm och SLU säkerställer samsyn i värdegrund och vi välkomnar dem till Evidensia” säger Mia Rådberg, Regionchef Mitt, Evidensia.

”Det viktigaste för oss när vi utvärderat ett ägarbyte har varit att säkerställa att vår klinik fortsatt drivs med fokus på personligt bemötande och kvalitet i veterinärverksamheten. Vi kommer båda att stanna kvar som veterinärer och leda verksamheten på Djurdoktorn. Det ska även bli spännande att inom Evidensia bidra till att öka kunskapen inom de områden där vi är särskilt starka, exempelvis tandsjukdomar” säger Tina Mannerfelt och Göran Petersson, ägare av Djurdoktorn.

För ytterligare information kontakta:

För Djurdoktorn:

Tina Mannerfelt,  Tel. 070-7493989, tina@djurdoktorn.com

Göran Petersson, Tel 070-3139069, goran@djurdoktorn.com

http:// www.djurdoktorn.com

För Evidensia:

Mia Rådberg, Tel. 070 202 1805, mia.radberg@evidensia.se

Presskontakt: Susan Rose, susan@susanrose.se: 073 300 3010

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av närmare 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 600 000 djur, varav 40 000 hästar och 560 000 hundar, katter, smådjur och exotiska djur. Vi omsätter mer än en miljard kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja.

www.evidensia.se


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår över 65 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Gruppen omsätter mer än 1 miljard kronor och behandlar varje år fler än 550 000 patienter, varav mer än 510 000 smådjur och ca 40 000 hästar. www.evidensia.se


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.