Följ Evidensia Djursjukvård

Djurkliniken i Farsta blir en del av Evidensia

Pressmeddelande   •   Nov 06, 2013 14:16 CET

Pressmeddelande 6 november 2013

Evidensia, nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård, utökar sitt erbjudande genom att gå samman med Djurkliniken i Farsta. Samgåendet är ett viktigt steg i att ytterligare stärka Evidensias närvaro i Stockholmsområdet.

Djurkliniken i Farsta startades av djursjukskötare Mia Lindblom år 2005, med ambitionen att genom stort engagemang erbjuda djur och dess ägare djursjukvård med hög grad av service på en central plats i Farsta. Djurkliniken är specialiserad på hundar och katter och tar årligen mot ca 8 000 patienter.

”Det viktigaste för mig när jag utvärderat ett ägarbyte har varit möjligheten att erbjuda kunder och personal möjlighet till en långsiktig plan för kliniken samt tillgång till det allra senaste inom veterinärmedicinen. I den utveckling branschen genomgår ser vi Evidensia som det naturliga alternativet” säger Mia Lindblom.

”Samgåendet är ett viktigt steg för oss i att komma närmare djurägarna i Farsta med omnejd. Djurkliniken i Farsta erbjuder god veterinärmedicinsk vård och blir därmed ett bra komplement till våra befintliga kliniker och djursjukhus i Stockholm. Jag tror att både klinikens kunder och personal kommer att upptäcka av nyttan med att vara del i nordens största och kvalitetsledande kedja”, säger Mia Rådberg, Regionchef Mitt, Evidensia.

För ytterligare information kontakta:

För Djurkliniken i Farsta:

Mia Lindblom, tel 073 340 80 70

För Evidensia:

Mia Rådberg, tel 070 202 1805, mia.radberg@evidensia.se

Presskontakt: Susan Rose Communication AB, susan@susanrose.se: 073 300 3010

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 640 000 djur, varav mer än 600 000 hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter mer än en 1,2 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och
Danmark. Varje år behandlar vi fler än 640 000 djur, varav mer än 600 000
hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter
mer än en 1,2 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska
kedja. www.evidensia.se

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.