Gå direkt till innehåll
Djursjukhuset Gammelstad blir en del av Evidensia

Pressmeddelande -

Djursjukhuset Gammelstad blir en del av Evidensia

Djursjukhuset Gammelstad har sedan 1989 drivits i nuvarande lokaler i Gammelstaden i Luleå. Djursjukhuset, som årligen tar emot cirka 23 000 patienter är det enda i norra Sverige och erbjuder högkvalitativ djursjukvård dygnet runt, året om.

”Jag är mycket glad att kunna välkomna Djursjukhuset Gammelstad till Evidensia. Djursjukhuset är väletablerat och har en viktig roll i svensk djursjukvård som enda djursjukhus i norra Sverige. Ett flertal av våra enheter, bland annat Öjebyn och Strömsholm, har länge haft ett väl fungerande samarbete med Djursjukhuset Gammelstad och vi ser fram emot fördjupad samverkan”, säger Anders Thunberg, vd, Evidensia Djursjukvård.

”Att vi har gått med i Evidensia är en glädjande nyhet. Samgåendet ger utökade möjligheter för oss att stärka vårt kunderbjudande och vår veterinärmedicinska kompetens. Jag ser även fram emot att utveckla vårt lokala samarbete med Djurkliniken Öjebyn. Tillsammans kommer vi att kunna erbjuda djurägare i norra Sverige en ännu bättre och mer komplett djursjukvård”, säger Elisabeth Folkesdotter Pekkari, sjukhuschef och ägare Djursjukhuset Gammelstad.

”Samgåendet med Evidensia ger Djursjukhuset Gammelstad goda förutsättningar att fortsätta expandera och utvecklas samt säkrar även verksamheten på lång sikt. Det är med tillförsikt jag helt lämnar över stafettpinnen till Evidensia och Elisabeth”, säger Lars Steinwall, ägare Djursjukhuset Gammelstad.

För ytterligare information kontakta:

För Djursjukhuset Gammelstad:

Elisabeth Folkesdotter Pekkari,  Tel. 070 – 345 92 72, Elisabeth.Folkesdotter@djursjukhuset.se


För Evidensia:

Anders Thunberg, tel. 070 - 620 75 60, anders.thunberg@evidensia.se

Presskontakt: Maria Hofling, tel. 070 - 245 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår ca 90 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Gruppen omsätter mer än 1,3 miljarder kronor och behandlar varje år 700 000 patienter, varav ca 655 000 smådjur och ca 45 000 hästar. www.evidensia.se 

Presskontakt

Cecilia Hermansson Nilsson

Cecilia Hermansson Nilsson

Presskontakt Kommunikatör Presskontakt 0730803203

Relaterat material