Följ Evidensia Djursjukvård

Djursjukhuset Gammelstad tar steget in i framtiden

Pressmeddelande   •   Jun 28, 2017 15:15 CEST

Nu är spaden satt i marken för en stor ombyggnation som gör Evidensias djursjukhus i övre Norrland ännu bättre. Ett projekt som får positiva effekter för många husdjursägare i området, och även leder till fler arbetstillfällen. 

Kompetensen finns redan på plats i form av alla välutbildade och erfarna medarbetare, och med nya lokaler blir djursjukhuset komplett. Djursjukhuset byggs både ut och renoveras. I och med detta blir behovet av att remittera mindre, vilket innebär att fler djur kan få hjälp på hemmaplan och slipper åka vidare. Det här är ökad trygghet för djurägare i Norrland. När allt är klart får djurägare tillgång till utökad akutsjukvård, kirurgiska behandlingar och medicinska utredningar samt tillgång till avancerad bilddiagnostik i form av datortomografi (CT).

Genom smarta lösningar kommer djursjukhuset hålla öppet som vanligt under hela projektet, med jour dygnet runt och all verksamhet på plats alltid.

Om Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Djursjukhuset Gammelstad har funnits sedan 1989. Det är det enda djursjukhuset i övre Norrland som är bemannat dygnet runt. Det betyder att djursjukhuset med alla dess resurser finns här som en trygghet för alla djurägare när deras djur behöver hjälp, vad det än må vara. Katter, hundar och andra smådjur är välkomna till djursjukhuset för allt från vaccination till operation. De mer än 23 000 patientbesöken årligen består av både privata djurägare och företagskunder som Securitas, Flygvapnet och Polisen.

Kontaktpersoner

Elisabeth Folkesdotter Pekkari, djursjukhuschef, 0703 - 45 92 72, elisabeth.pekkari@evidensia.se

Maria Hofling, press- och informationsansvarig, 0702 - 45 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag består Evidensia av cirka 170 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz och Nederländerna. Evidensia har drygt 2 600 anställda som tar emot över 1 miljon patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. www.evidensia.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.