Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia anställer Eva Engström som ny marknads- och affärsutvecklingschef

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2013 10:05 CEST

Evidensia, norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp, förstärker ledningsteamet genom att anställa Eva Engström som marknads- och affärsutvecklingschef. Evidensia vars affärsidé är att vara det allra bästa för djuren, intensifierar därmed marknadskommunikationen i syfte att säkerställa att nordiska djurägare får bättre kunskap om Evidensias kliniker och djursjukhus. 

-Vi är väldigt glada över rekryteringen och det känns mycket bra att Eva Engström nu är på plats hos oss. Eva kommer att förstärka och komplettera Evidensias koncernledning genom sitt fokus på marknads- och affärsutvecklingsfrågor. Hon har lång erfarenhet från stora, decentraliserade företag med dess styrkor och utmaningar. Närmast kommer Eva från LRF Konsult där hon arbetat som marknads- och utvecklingschef, säger Anders Thunberg, koncernchef Evidensia.

-Evidensia har enormt mycket veterinärmedicinsk expertis samlat i sina 80 djursjukhus och kliniker i hela Norden. Nu ska vi arbeta än mer målinriktat för att säkerställa att även djurägarna får kännedom om hur mycket vi har att erbjuda djurägarna så de får friska och lyckliga djur, säger Eva Engström som tillträder sin tjänst den 2 september.

För ytterligare information om Evidensia, vänligen kontakta:Koncernchef: Anders Thunberg 0220-458 48Marknads- och affärsutvecklingschef: Eva Engström 0220-458 46Presskontakt Susan Rose Communication AB, 073 300 3010

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och
Danmark. Varje år behandlar vi fler än 640 000 djur, varav mer än 600 000
hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter
mer än en 1,2 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska
kedja. www.evidensia.se

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.