Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia Djursjukvård går in som nationell sponsor i Hundlöpet

Pressmeddelande   •   Apr 28, 2014 14:51 CEST

Som att rasta hunden – lite längre och mycket roligare!

Evidensia Djursjukvård går in som nationell sponsor i Hundlöpet – löptävlingen där man deltar med sin hund. Löpning är en stor och växande trend som dessutom passar perfekt för dem som älskar att göra saker tillsammans med sin hund! Hundlöpet är ett motionslopp som genomförs på fyra orter i Sverige från maj till september.


Deltagare kan välja mellan 5 km och 10 km.

Har du ingen hund så låna grannens eller kompisens! Det går även att samsas två löpare med en hund eller tvärtom – en löpare med två vovvar.

Årets första lopp är i Göteborg söndagen den 25 maj på Skatås motionscentrum.

Så nu är det bara att lägga upp träningen, utmana vännerna och ladda tillsammans med hunden!


Evidensia Djursjukvård har medarbetare på plats under alla lopp. Våra duktiga fysioterapeuter och sjukgymnaster ger tips och råd för hur du och din löparkompis får bästa förutsättningarna för ett roligt lopp tillsammans. Bland annat visar vi hur man kan jobba förebyggande med stretching för hunden.


Hundlöpet arrangeras på fler orter:

25/5 Göteborg

8/6 Sundsvall

14/9 Malmö

21/9 Stockholm


Anmälan till Team Evidensia görs på: 

http://simplesignup.se/private_event/44500/eb0ecfe609


För mer information: Kontakta Maria Hofling, press- och informationsansvarig på Evidensia Djursjukvård, 0702-45 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Mer information om Hundlöpet finns på www.hundlopet.se

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av närmare 90 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 670 000 djur, varav mer än 630 000 hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter mer än en 1,3 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.