Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Evidensia Djursjukvård växer i Örebro - förvärvar Örebro Djursjukhus

Evidensia Djursjukvård, Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård, förvärvar Örebro Djursjukhus. Därmed får Evidensia Djursjukvård två djursjukhus på orten.

-Vi är stolta och glada för att Örebro Djursjukhus blir en del av Evidensia Djursjukvård. Djursjukhuset har haft en enormt fin utveckling sedan start. Tillsammans med Evidensia Djursjukhuset Annalysen får vi nu ett ännu bättre erbjudande till alla djurägare i Örebro,säger Mia Rådberg, landschef för Evidensia Sverige smådjur.

Sedan tidigare driver Evidensia Djursjukvård även en hästklinik vid travbanan.

Örebro Djursjukhus startades 2013 av veterinärerna Malin Rasmusson och Morteza Asghary. Utöver grundarna arbetar ytterligare 2 veterinärer samt sju medarbetare på djursjukhuset.

Vi ser fram emot att förstärka den veterinärmedicinska kompetensen i Örebro tillsammans med Evidensia Djursjukhuset Annalysen. Genom att bli en del av Nordens största djursjukhusgrupp kommer vi att bli ledande i Örebroregionen. Evidensia står för kvalitet och specialistkompetens inom djursjukvården och detta är vi glada att bli en del av, säger Malin Rasmusson och Morteza Asghary.

Vi ser Evidensia som en långsiktig och trygg ägare som kommer att vara till gagn för både personal och djurägare och vi kommer fortsätta att jobba som veterinärer på Örebro Djursjukhus, säger Malin Rasmusson och Morteza Asghary.

Evidensia Djursjukvård startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman och bestämde sig för att göra gemensam sak för att erbjuda högkvalitativ vård till landets alla sällskapsdjur. Till den gemenskapen har sedan fler djursjukhus och djurkliniker i snabb takt valt att ansluta sig. Evidensia finns i Danmark, Sverige, Norge och Finland med över 130 djursjukhus och djurkliniker.

För ytterligare information kontakta:

Malin Rasmusson, veterinär, Örebro Djursjukhus, 0763 - 13 69 19

Morteza Asghary, chefveterinär, Örebro Djursjukhus, 0734 - 48 86 20

Mia Rådberg, landschef Sverige smådjur, Evidensia Djursjukvård, 070- 202 18 05, mia.radberg@evidensia.se

Maria Hofling, press- och informationsansvarig, Evidensia Djursjukvård, 0702 - 45 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Ämnen

Taggar


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi har över 130 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi cirka 1 miljon djur. Vi har cirka 1 900 medarbetare och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se

Presskontakt

Cecilia Hermansson Nilsson

Cecilia Hermansson Nilsson

Presskontakt Kommunikatör Presskontakt 0730803203

Relaterat material