Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia fortsätter att växa i Norge

Pressmeddelande   •   Jan 20, 2016 10:02 CET

Evidensia, Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp, har glädjen att välkomna Orkdal Dyresenter till gruppen. Med dettaförvärv finns Evidensia på fyra platser i husdjurstäta Trondheim-området.

Orkdal Dyresenter har tretton anställda, varav tre veterinärer. Här behandlas i huvudsak hund och katt, men även gnagare, iller, fågel och minigris är välkomna. Kliniken ligger lättillgängligt och centralt i Orkdal med en stor butik i anslutning till kliniken.

  • Orkdal Dyresenter er en svært godt drevet klinikk med dyktige og empatisk medarbeidere og med en profil som passer Evidensia godt. Gjennom denne klinikken er Evidensia i ferd med å befeste vår posisjon i Trøndelag, säger Sverre Seierstad, landschef Norge.

  • Vi ser fördelarna med att bli en del av ett större sammanhang med fler kollegor och mer möjligheter till samarbete. Nu kan vi lättare dra nytta av varandras kompetenser och bli bättre. Vi tror att etableringen av Evidensia i landet kommer leda till mer och bättre tjänster för alla djurägare. Det ser lovande ut, säger Øystein Hynne, klinikchef och veterinär på Orkdal Dyresenter.

Det senaste året har Evidensia fördubblat sin närvaro i Norge och består nu av femton djurkliniker och djursjukhus i landet.

För ytterligare information kontakta:

Orkdal Dyresenter,

Øystein Hynne, klinikchef och veterinär, oystein@orkdaldyresenter.no,92024547

Evidensia Norge,

Sverre Seierstad, landschef Norge, sverre.seierstad@evidensia.se, 0706-19 48 00

Evidensia Norden,

Anders Thunberg, koncernchef, anders.thunberg@evidensia.se, 0706-20 75 60

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Europas största och kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Varje år behandlar vi över 1,3 miljoner djur - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. Evidensia består av närmare 160 djursjukhus och kliniker i sju länder och har över 2 200 medarbetare. Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård. www.evidensia.se 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.