Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia fortsätter att växa i Norge – nu välkomnas Groruddalen Dyreklinikk

Pressmeddelande   •   Jul 10, 2015 12:03 CEST

Evidensia, Nordens största och kvalitetsledande djursjukvårdsgrupp, förtsätter att växa i Norge. Nu är det klart att Groruddalen Dyreklinikk blir en del av Evidensia.

Groruddalen Dyreklinikk är en av Oslos största och äldsta djurklinik. Kliniken grundades av Torbjörn Owren år 1976. På djurkliniken arbetar sju veterinärer, en kiropraktor och fyra djursjukskötare, kliniken tar emot alla typer av smådjur. Groruddalen Dyreklinikk har långsiktigt arbetat med kvalitet och är en av den norska veterinärföreningens godkända djurkliniker.

-I och med förvärvet av Groruddalen Dyreklinikk får vi nu en bra lokal närvaro i Oslo. Det innebär att vi kommer nära djurägarna samtidigt som vi har våra djursjukhus om så skulle behövas. Jag är mycket glad över att Groruddalen Dyreklinikk blir en del av vår verksamhet i Norge, säger Sverre Seierstad, landschef Norge.

-Vi är glada över att bli en del av en kedja som också har ett tydligt kvalitetstänk. Att få bli en del av Evidensia med nya duktiga kollegor i Norden känns som rätt steg att ta för vår fortsatta utveckling. Vi ser också fram emot att kunna ta del av det stora utbildningsutbudet som finns inom Evidensia Academy säger Heidi Håøya, klinikchef på Groruddalen Dyreklinikk.

För ytterligere information kontakta:

Groruddalen Dyreklinikk,

Heidi Håøya, klinikchef, heidihaoya@gmail.com, 0047 793 43 30 06

Evidensia Norge,

Sverre Seierstad, landschef Norge, sverre.seierstad@evidensia.se, 0706-19 48 00

Evidensia Norden,

Anders Thunberg, koncernchef, anders.thunberg@evidensia.se, 0706-20 75 60

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi har över 130 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi cirka 1 miljon djur. Vi har cirka 1 900 medarbetare och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.