Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia inleder samarbete med Nordens största zoofackhandel

Pressmeddelande   •   Sep 24, 2013 08:05 CEST

Pressmeddelande 24 september 2013: Evidensia, Norra Europas största veterinärmedicinska kedja, ingår samarbete med Nordens största zoofackhandel Musti ja Mirri som i Sverige finns under varumärket Grizzly Zoo. Det första samarbetet inleds i Finland i slutet av 2013. Möjligheter till att vidareutveckla samarbetet på nordisk bas ses nu över.

Samarbetet mellan Univet, som är en del av Evidensia i Norden, och Musti ja Mirri är på nordisk nivå ett samarbete mellan de två största aktörerna inom djursjukvård och zoobutiksområdet. Båda organisationerna har den ledande kompetensen inom respektive område i Norden. Målet är att öka kundnöjdheten genom att erbjuda all den service som djurägaren behöver; från högt specialiserat djursjukvård till foder, leksaker och djurtillbehör.

Evidensia, som är verksamt i Sverige, Danmark, Norge och Finland med totalt 80 djursjukhus och kliniker befäster genom samarbetet ytterligare sin position som Norra Europas största veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp.

-Jag ser stora möjligheter till ett utvecklande samarbete inom våra verksamhetsområden. Evidensia är mycket starka inom djursjukvård och kommer att dra nytta av Musti ja Mirris kompetens inom butiksområdet. Nu börjar vi i Finland, därefter får vi utvärdera och se ifall det är aktuellt att utveckla liknande samarbeten i Sverige och de övriga nordiska länderna, säger Anders Thunberg, VD på Evidensia.

För ytterligare information kontakta:

För Evidensia:

Anders Thunberg, VD, tel 0220-458 48, e-post: Anders.Thunberg@Evidensia.se

Presskontakt: Susan Rose Communication AB, susan@susanrose.se: 073 300 3010

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av närmare 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 600 000 djur, varav 40 000 hästar och 560 000 hundar, katter, smådjur och exotiska djur. Vi omsätter mer än en miljard kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja.

www.evidensia.se


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår över 65 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Gruppen omsätter mer än 1 miljard kronor och behandlar varje år fler än 550 000 patienter, varav mer än 510 000 smådjur och ca 40 000 hästar. www.evidensia.se


Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.