Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia skänker 6 950 polio- och mässlingvaccin till UNICEF

Pressmeddelande   •   Mar 16, 2016 14:58 CET

Under februari månad arrangerade Evidensia en vaccinationskampanj över hela Sverige. För varje vaccinerat djur skänker Evidensia pengar till polio- och mässlingsvaccin. Totalt genererade kampanjen 6 950 stycken vaccinationer.

- Samtidigt som vi kan ge information och uppmuntra våra djurägare att ta hand om sina djur och följa vaccinationsplanen så hjälper vi barn att få både polio- och mässlingsvaccination genom UNICEF:s arbete. En lyckad kombination. Det är första gången som Evidensia genomför en välgörenhetskampanj över hela Sverige, men absolut inte den sista säger, marknadschefen Eva Engström.

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Europas största och kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Varje år behandlar vi över 1,3 miljoner djur - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. Evidensia består av närmare 160 djursjukhus och kliniker i sju länder och har över 2 200 medarbetare. Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård. www.evidensia.se