Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia skänker 6 950 polio- och mässlingvaccin till UNICEF

Pressmeddelande   •   Mar 16, 2016 14:58 CET

Under februari månad arrangerade Evidensia en vaccinationskampanj över hela Sverige. För varje vaccinerat djur skänker Evidensia pengar till polio- och mässlingsvaccin. Totalt genererade kampanjen 6 950 stycken vaccinationer.

- Samtidigt som vi kan ge information och uppmuntra våra djurägare att ta hand om sina djur och följa vaccinationsplanen så hjälper vi barn att få både polio- och mässlingsvaccination genom UNICEF:s arbete. En lyckad kombination. Det är första gången som Evidensia genomför en välgörenhetskampanj över hela Sverige, men absolut inte den sista säger, marknadschefen Eva Engström.

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Europas största och kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Varje år behandlar vi över 1,3 miljoner djur - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. Evidensia består av närmare 160 djursjukhus och kliniker i sju länder och har över 2 200 medarbetare. Vi vill se fler friska och lyckliga djur. Därför ska vi vara det allra bästa för djuren. Bara så kan man skapa morgondagens djursjukvård. www.evidensia.se 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.