Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia tecknar avtal avseende Sanimalis

Pressmeddelande   •   Jun 01, 2015 10:33 CEST

Evidensia och Trofast AB har glädjen att meddela att de har kommit överens om ett långsiktigt avtal gällande det veterinära verksamhets- och journalsystemet Sanimalis.

Evidensia har sedan länge insett fördelarna med att ha ett gemensamt system för sina verksamheter och efter en noggrann utvärderings- och urvalsprocess ansågs Sanimalis vara det system som bäst möter Evidensias framtida behov. Avtalet avser både Smådjur och Häst i Sverige.

  • Journalsystemet är lite av vårt bolags hjärta då det är så centralt i det arbete som varje dag utförs på våra kliniker och sjukhus. Med hjälp av Sanimalis som gemensamt journalsystem kan vi ytterligare lyfta fram fördelarna med att vara en stor kedja. Systemet kommer vara ett verktyg för att förbättra kvaliteten och servicegraden gentemot våra kunder och bidra till en bättre uppföljning av vår verksamhet, säger Anders Thunberg VD och koncernchef på Evidensia.
  • Vår ambition med Sanimalis är att fortsätta vår tillväxt i Norden och på sikt ut i Europa. Det är en stor ära för oss på Trofast och den Nordiska Alliansen att bli valda till ett sådant stort och spännande uppdrag som detta. Evidensia har genomfört en omfattande och professionell upphandling där de värderat allt så som kvalitet, funktionalitet, organisation, support samt utvecklingsmöjligheter. Att vi kommit vinnande ur en sådan jämförelse känns väldigt hedersamt. Vi ser med fram emot en spännande framtid tillsammans med Evidensia, säger Jesper Broström VD på Trofast.

För ytterligare information kontakta:

Eva Engström, marknads- och kommunikationschef, eva.engstrom@evidensia.se,070-551 48 19

Maria Hofling, press- och informationsansvarig, maria.hofling@evidensia.se, 0702 - 45 49 43

Om Trofast: Trofast har sedan 1997 levererat verksamhetssystem till djursjukvårdsmarknaden. Genom en Nordisk Allians med ProfVet i Norge och Novasoft i Danmark erbjuds verksamhets- och journalsystemet Sanimalis till den veterinära marknaden i Norden. Tillsammans är den Nordiska Alliansen den största leverantören av verksamhetssystem i Norden med över 1 000 kunder och 7 000 användare. Den Nordiska Alliansen har under flera år arbetat med att utveckla en Nordisk organisation med en internationell plattform för vidare etablering av Sanimalis i Europa.

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi har över 130 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi cirka 1 miljon djur. Vi har cirka 1 900 medarbetare och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.