Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia växer i Danmark

Pressmeddelande   •   Okt 01, 2013 15:06 CEST

Pressmeddelande 2013-10-01 

Evidensia förstärker sin närvaro i Danmark genom att Dahlgaard’s Dyreklinik blir en del av Evidensia. Därmed har Evidensia fyra verksamheter i Danmark.

Dahlgaard’s Dyreklinik är en välkänd klinik belägen i Birkerød på norra Själland. Veterinär Knud Dahlgaard startade kliniken redan 1980 och har sedan dess utvecklat verksamheten till att sysselsätta mer än 15 anställda varav 5 veterinärer.

”Vi är jättenöjda att Dahlgaard’s Dyreklinikhar valt att gå med i Evidensia, samgåendet är ett viktigt steg i Evidensias fortsatta expansionsplan för Danmark.  Dahlgaard’s medarbetare har en hög kompetensnivå och vi ser fram emot att fortsatta vidareutveckla verksamheten till nytta för våra djurägare” säger Jørgen Have, Landschef Evidensia Danmark.

”Under en tid har vi funderat på framtiden för kliniken och att nu bli en del av Evidensia känns mycket bra, jag kommer fortsatt att arbeta kvar på kliniken och vi i personalen och våra djurägare får möjlighet till ökade möjligheter genom samarbete med Evidensias verksamheter på Själland (Karlslunde och Naestvedegnens Dyrehospital) och med Evidensias övriga  80 djursjukhus/kliniker i resten av norden ” säger Knud Dahlgaard, ägare av Dahlgaard’s Dyreklinik.

För ytterligare information kontakta:

För Dahlgaard’s Dyreklinik:

Knud Dahlgaard,  Tel.+45 513 666 10, knd@dahlgaards.dk

http://www.dahlgaardsdyreklinik.dk/

För Evidensia:

Jørgen Have, Landschef Evidensia Danmark, Tel +45 202 38077

Presskontakt: Susan Rose, susan@susanrose.se: +46 73 300 3010

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Gruppen omsätter mer än 1,2 miljarder kronor och behandlar varje år fler än 630 000 patienter, varav nästan 600 000 smådjur och ca 40 000 hästar. I Danmark, består gruppen av Naestvedegnens Dyrehospital, Naestvedegnens Dyrehospital Heste, Karlslunde Dyrehospital och Dahlgaard’s Dyreklinik

www.evidensia.se 



Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.