Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia växer i Norge

Pressmeddelande   •   Nov 14, 2013 06:27 CET

Evidensia förstärker sin position genom att Åssiden Dyreklinikk blir en del av Evidensia.

Åssiden Dyreklinikk är en av Drammens äldsta och största kliniker med historik från 1994. Kliniken har sedan starten haft fokus på hög veterinärmedicinsk kompetens och blev år 2000 en av Norges fem första kliniker som blev ”godkänd smådjursklinik” av Den Norska Veterinärföreningen. Idag behandlar Åssiden ca 8 500 patienter årligen och har 13 anställda.

”Vi är väldigt entusiastiska att Åssiden Dyreklinikk har valt att bli en del av Evidensia, Åssiden är en etablerad klinik med hög trovärdighet och engagerad personal.  Kliniken erbjuder ett brett tjänsteerbjudande kombinerat med hög tillgänglighet för djurägarna och vi ser fram emot att fira Åssidens 20-års jubileum nästa år”, säger Sverre Seierstad, Landschef Norge.

”Genom att gå med i Evidensia säkerställer vi ytterligare satsning på veterinärmedicinsk kompetens och kvalitet. Våra medarbetare får ökade möjligheter till samverkan till nytta för våra djurägare i Drammenregionen”, säger Ingvild Erevik och Merete Lysaker, ägare av Åssiden Dyreklinikk.

För ytterligare information kontakta:

För Åssiden:

Ingvild Erevik,  Tel. +47 908 69 696, ierevik@online.no

www.assidendyreklinikk.no

För Evidensia:

Sverre Seierstad, landschef Norge, Tel. +46 706-19 48 00 sverre.seierstad@evidensia.se

Presskontakt: Susan Rose, susan@susanrose.se: +46 73 300 3010


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 650 000 patienter, varav mer än 610 000 hundar, katter och exotiska djur och ca 40 000 hästar. Vi omsätter mer än 1,2 miljarder kronor och är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp. I Norge, har gruppen nu 7 djursjukhus och kliniker (Oslo Dyreklinkk, Dyrehospitalet, Nannestad & Gjerdrum Dyreklinikk, Lørenskog Dyreklinikk, Bodø Dyreklinikk och Åssiden Dyreklinikk). 

www.evidensia.se

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.