Följ Evidensia Djursjukvård

Evidensia växer i Värmland

Pressmeddelande   •   Dec 04, 2013 14:01 CET

Evidensia utökar sin närvaro i Värmland genom att Djurverkstaden i Arvika blir en del av Evidensia.

Djurverkstaden i Arvika har sedan 1997 drivits av Kent Gustafsson och Dorothy Linder i nuvarande lokaler. Kliniken har under en lång tid haft ett bra samarbete med Djursjukhuset Karlstad, vilka varit en del av Evidensia sedan våren 2013. Genom förvärvet av Djurverkstaden i Arvika har nu Evidensia närvaro på 4 orter i Värmland: Arvika, Karlstad, Karlskoga och Kristinehamn.

”Vi är mycket glada att Evidensia nu är representerat även i västra Värmland. Djurverkstaden har en lång tradition av att erbjuda en personlig och kvalitativ djursjukvård och samgåendet är ett viktigt steg i vår strävan att kunna erbjuda våra kunder djursjukvård i deras närhet. Vi vet att vi genom att utöka vårt redan goda samarbete kommer att kunna erbjuda en ännu bättre service till våra kunder, säger Eva Evers, Sjukhuschef Evidensia Djursjukhuset Karlstad.

”Samgåendet med Evidensia säkrar vår långsiktighet och att kliniken kan fortsätta med samma grundvärderingar i många år framöver. Det säkerställer också att Arvikas djurägare får tillgång till avancerad djursjukvård med det personliga bemötandet som en mindre klinik kan erbjuda. Till vardags kommer våra kunder att märka detta genom att vi blir något fler på kliniken och därmed kan erbjuda utökad service till djuren och djurägarna, säger Kent Gustafsson, ägare och veterinär, Djurverkstaden i Arvika.

För ytterligare information kontakta:

För Djurverkstaden i Arvika:

Kent Gustafsson, Tel. 0570 19 001 eller 070 661 9002, djurverkstaden@telia.com

http://djurverkstaden.se/

För Evidensia:

Eva Evers, Tel. 054 17 52 51, eva@djursjukhusetkarlstad.se

Presskontakt: Susan Rose, susan@susanrose.se: 073 300 3010


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 640 000 djur, varav mer än 600 000 hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter mer än en 1,2 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.