Följ Evidensia Djursjukvård

Karlskoga Djurklinik blir en del av Evidensia

Pressmeddelande   •   Maj 30, 2013 09:57 CEST

Evidensia, norra Europas ledande djursjukvårdsgrupp, utökar sitt erbjudande genom att gå samman med Karlskoga Djurklinik. Samgåendet är ett viktigt steg i att stärka Evidensias närvaro i Värmland, samt tillför kompetens inom odontologi.

Karlskoga Djurklinik grundades 2006, och har ca 20 anställda. Kliniken bedriver främst sjuk- och friskvård för smådjur, men erbjudandet omfattar även hästar. I samarbete med Solstadens Smådjursklinik bedrivs även Kristinehamns Smådjursklinik, vilket är en hälftenägd verksamhet.

− Vi är självklart glada över att Djurkliniken Karlskoga gjort ett aktivt val att bli en del av Evidensia. Samgåendet är ett viktigt steg i vår ambition att i hela Norden erbjuda djursjukvård lokalt i kundernas närhet, vi stärker på detta vis vårt erbjudande till kunden i Värmland. Vi ser också fram emot att tillsammans med Karlskoga utveckla Evidensias erbjudande inom odontologi, vilket är ett spännande område där vi tror på ökad efterfrågan från kunder, säger Mia Rådberg, Regionchef Evidensia Region Mitt.   

− Efter att ha utvärderat flera alternativ har vi valt att bli en del av Evidensia då de är den samarbetspartner som kan erbjuda den främsta veterinärmedicinska kompetensen och möjlighet till fortbildning för våra medarbetare. Samgåendet ger oss också möjlighet att utveckla vår egen verksamhet och erbjuda våra kunder en bättre djursjukvård. Det ska också bli spännande att jobba extra mycket med odontologi då det är ett område vi brinner för, säger Magnus Andersson och Martina Cambrand, Karlskoga Djurklinik.

Genom att gå samman med Djurkliniken Karlskoga befäster Evidensia ytterligare sin position som norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukhusgrupp. Evidensia har numera närvaro i Danmark, Sverige, Norge och Finland med fler än 70 djursjukhus och kliniker, en siffra som har vuxit stadigt sedan start.

För ytterligare information kontakta:

För Karlskoga Djurklinik:
Magnus Andersson, magnus@karlskogadjurklinik.com, tel. 0586-54 000
Martina Cambrand, martina@karlskogadjurklinik.com, tel. 0586-54 000
www.karlskoga-djurklinik.com

För Evidensia: Mia Rådberg, Regionchef, Tel. 0702-021805 mia.radberg@evidensia.se
Presskontakt: Susan Rose, susan@susanrose.se: +46 73 300 3010

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och
Danmark. Varje år behandlar vi fler än 640 000 djur, varav mer än 600 000
hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter
mer än en 1,2 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska
kedja. www.evidensia.se

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.