Följ Evidensia Djursjukvård

Kjellerstedt ny regionchef på Evidensia Djursjukvård

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2014 07:00 CET

Nu är det klart att Catarina Kjellerstedt blir ny regionchef på Evidensia Djursjukvård. Hon börjar i dag.

Catarina Kjellerstedt, för många känd som Nina, får rollen som chef för region Stockholm på smådjurssidan, där hennes uppgift bland annat blir att utveckla samverkan och stödja den veterinärmedicinska utvecklingen i regionen. Hon kommer närmast från en tjänst som chefveterinär på Anicura Regiondjursjukhuset Stockholm. 

-  Tänk att få kombinera arbetet som kliniker och samtidigt vara med att stötta Evidensias fina enheter i Stockholmsregionen. All kompetens och alla resurser ska vi ta vara på och genom att samordna och samarbeta både inom regionen och med de andra regionerna har vi de bästa förutsättningarna till bra djursjukvård och glada medarbetare, säger Nina Kjellerstedt.

-  Nina Kjellerstedt är en erfaren och respekterad veterinär som även har erfarenhet av att vara egenföretagare. Det gör henne klockren för rollen. Nina Kjellerstedt är ett starkt kort och en drömrekrytering, säger Mia Rådberg, Sverigechef för Evidensia smådjur.

Region Stockholm består av Evidensias djurkliniker i Sandviken, Gävle, Arninge, Åkersberga, Roslagstull, Farsta och Nyköping samt Södra Djursjukhuset och Djursjukhuset Västerort.

Totalt består Evidensia av åtta smådjursregioner: Norr, Stockholm, Mälardalen, Närke/Värmland, Öst, Väst, Syd, Malmö.

Catarina Kjellerstedt tog sin veterinärexamen 1985 och har även specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Hennes specialområden är bland annat reproduktion och ögonsjukdomar. Tidigare har Catarina Kjellerstedt varit chefveterinär på Djurkliniken i Sundsvall, samt veterinär och delägare på Arninge Djurklinik (numera en del av Evidensia).

För mer information:

Mia Rådberg, landschef Sverige smådjur, Evidensia Djursjukvård, 0702- 021805 mia.radberg@evidensia.se

Nina Kjellerstedt, regionchef Stockholm smådjur, Evidensia Djursjukvård, 070-3177280

Maria Hofling, press- och informationsansvarig, Evidensia Djursjukvård, 0702 - 45 49 43, maria.hofling@evidensia.se


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi har närmare 90 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi fler än 700 000 djur, varav cirka 655 000 hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt cirka 45 000 hästar. Vi omsätter mer än en 1,3 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.