Följ Evidensia Djursjukvård

Kullabygdens Smådjursklinik går med i Evidensia

Pressmeddelande   •   Mar 13, 2018 14:10 CET

Kullabygdens Smådjursklinik i Höganäs har valt att gå med i Evidensia. Detta innebär större möjligheter att samarbeta och även att utöka verksamheten.

Kliniken drivs av leg. veterinär Eva Rehn som startade verksamheten 2000. I dag har man 17 anställda, varav fyra veterinärer och tre legitimerade djursjukskötare. Kliniken startade i Viken, men har idag ett guldläge mitt i centrala Höganäs.

- Verksamheten har stadigt vuxit och förra året expanderade vi med en ny operationsavdelning där vi tar emot dagpatienter. Nu när vi går med i Evidensia ser jag fantastiska möjligheter att utöka samarbetet inom djursjukvården, säger Eva Rehn.

Flytten till de nuvarande lokalerna skedde 2014, men lokalerna i Viken finns kvar. Nu öppnas möjligheten att driva verksamhet på båda platserna.

- Vi vill hälsa Eva och hennes medarbetare varmt välkomna och ser fram emot att fortsätta lyfta och utveckla kliniken framåt tillsammans. Nu stärker vi vårt erbjudande till djurägare i Skåne, säger Johan Wiklund, vd Evidensia Sverige.

För ytterligare information kontakta:

Eva Rehn, Klinikchef, Kullabygdens Smådjursklinik, 042 34 21 00, info@kbvet.se

Bengt Kratz, Affärsområdeschef syd, Evidensia Djursjukvård, 073 320 78 58, bengt.kratz@evidensia.se

Maria Hofling, presskontakt, Evidensia Djursjukvård, 0702 45 49 43, maria.hofling@evidensia.se

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman och bestämde sig för att göra gemensam sak för att erbjuda högkvalitativ vård till landets alla sällskapsdjur. 2017 gick Evidensia och IVC samman och bildade Europas största veterinärvårdkedja. Båda kedjorna har de senaste åren satsat på kvalitet och hög tillgänglighet för djur och djurägare. www.evidensia.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.