Följ Evidensia Djursjukvård

Ljusdals Djurklinik går med i Evidensia

Pressmeddelande   •   Dec 19, 2013 07:12 CET

Evidensia utökar sin närvaro i Norrland genom samgående med Ljusdals Djurklinik.

Ljusdals Djurklinik har sedan 2008 drivits av Sonja och Ryan van Egmond. Kliniken har sex anställda och behandlar årligen cirka 5 000 hundar, katter, kaniner och gnagare. Ljusdals Djurklinik blir nu Evidensias 10:e klinik i Norrland.

”Vi är mycket glada att Ljusdals Djurklinik valt att ansluta sig till Evidensia. Liksom vi på Evidensia har Sonja och Ryan en långsiktig ambition att driva och utveckla en kvalitativ verksamhet, vilket gör att ett samgående känns naturligt. Att erbjuda våra tjänster även på mindre orter som Ljusdal är en viktig del i vår vision att finnas i patienternas och djurägarnas närhet, och vi välkomnar därför Ljusdals Djurklinik till Evidensia, säger Anders Thunberg, VD och tf regionchef Norr, Evidensia.

”Samgåendet med Evidensia är ett viktigt steg i att försäkra oss om långsiktig kontinuitet för alla djurägare som besöker oss, våra patienter samt anställda. Samgåendet medför också ett antal direkta fördelar såsom utökad möjlighet till utbildning för våra anställda, möjlighet att inom Evidensia kunna erbjuda våra patienter högkvalitativ vård i alla behandlingsområden, samt avlastning i administration så att vi kan fokusera på djuren, säger Sonja och Ryan van Egmond, ägare och veterinärer, Ljusdals Djurklinik.

För ytterligare information kontakta:

För Ljusdals Djurklinik:

Sonja och Ryan van Egmond, Tel. 0651-10860, djurkliniken.ljusdal@gmail.com

www.ljusdals-djurklinik.se/

För Evidensia:

Anders Thunberg, Tel. 070 620 7560, anders.thunberg@evidensia.se

Presskontakt: Susan Rose, susan@susanrose.se: 073 300 3010

 Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår ca 85 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Gruppen omsätter mer än 1,3 miljarder kronor och behandlar varje år mer än 660 000 patienter, varav fler än 620 000 smådjur och ca 40 000 hästar. www.evidensia.se 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.