Gå direkt till innehåll
Kliniken har fokus på tandproblem hos hund och katt men erbjuder också kirurgi, medicinska utredningar, röntgen- och ultraljudsundersökningar med mera.
Kliniken har fokus på tandproblem hos hund och katt men erbjuder också kirurgi, medicinska utredningar, röntgen- och ultraljudsundersökningar med mera.

Pressmeddelande -

Mälarhöjdens Veterinärpraktik går med i Evidensia

Mälarhöjdens Veterinärpraktik i Stockholm har valt att gå med i Evidensia djursjukvård. Utöver en bred kompetens inom smådjur tillför kliniken också expertis inom djurtandvård, Odontologi.

Kliniken drivs av Hedvig Armerén, veterinär och Erik Armerén, klinikchef som säger att,

- Det känns roligt och spännande. Vi vill att fler djurägare och även veterinärer ska bli uppmärksammade på det behov av djurtandvård som finns idag. Vi vill också öka synligheten av den specialiserade kompetens som finns inom området. Och det kommer att bli lättare om vi samarbetar.

På kliniken arbetar idag 6 veterinärer, 3 djurvårdare/receptionister och 1 klinikchef.

Praktiken öppnade 2007 i en villa i Mälarhöjden, därav namnet.
Den första tiden var det bara Hedvig och Erik. Några år och två flyttar senare landade de i Fruängens Centrum där de har stora, ändamålsenliga lokaler.
De har fortsatt fokus på tandproblem hos hund och katt men erbjuder också kirurgi, medicinska utredningar, röntgen- och ultraljudsundersökningar med mera.

Evidensias sverigechef, Johan Wiklund är glad över beslutet,

- Vi vill hälsa Hedvig, Erik och deras medarbetare varmt välkomna till Evidensia.
Odontologi är ett område där det finns ett stort behov hos våra patienter. Och vi ser fram emot att ha ytterligare en enhet med den specialistkunskapen utöver de som vi redan har.

Evidensia Djursjukvård startades 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman och bestämde sig för att göra gemensam sak för att erbjuda högkvalitativ vård till landets alla sällskapsdjur. 2017 gick Evidensia och IVC samman och bildade Europas största veterinärvårdkedja. Båda kedjorna har de senaste åren satsat på kvalitet och hög tillgänglighet för djur och djurägare.

För ytterligare information kontakta:

Erik Armerén, Klinikchef, Mälarhöjdens Veterinärpraktik, 070-293 10 21
erik@mhvp.se

Evelina Ögren, Affärsområdeschef mitt och norr, Evidensia Djursjukvård, 0707 19 39 42
evelina.ogren@evidensia.se

Maria Hofling, press- och informationsansvarig, Evidensia Djursjukvård, 0702 - 45 49 43 maria.hofling@evidensia.se

Ämnen

Taggar


Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia startade 2012 när några av Sveriges äldsta och främsta djursjukhus gick samman. Idag består Evidensia av cirka 170 djursjukhus och kliniker i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Tyskland, Schweiz och Nederländerna. Evidensia har drygt 2 600 anställda som tar emot över 1 miljon patientbesök per år - hundar, katter, smådjur, exotiska djur och hästar. www.evidensia.se

Presskontakt

Cecilia Hermansson Nilsson

Cecilia Hermansson Nilsson

Presskontakt Kommunikatör Presskontakt 0730803203