Följ Evidensia Djursjukvård

Norges äldsta privatägda smådjursklinik blir en del av Evidensia

Pressmeddelande   •   Feb 21, 2013 10:21 CET

Dyrehospitalet, som grundades 1953, går samman med Evidensia.

Evidensia, Norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukhusgrupp, med ca 60 djursjukhus och kliniker, grundades i tidigt under 2012 av några av Nordens största samt äldsta djursjukhus, men målsättningen att skapa en ledande kvalitetsorienterad djursjukvårdsgrupp.
Då Evidensia nu växer i Norge, skapas unika möjligheter för kompetensutveckling och samarbete över landsgränserna, vilket kommer att stärka Evidensias möjlighet att bedriva kvalitetsledande veterinärmedicinsk vård både i Norge samt resten av Norden. Evidensia vill ge den bästa djursjukvården till djuren och där igenom trygghet för djurägarna.

”Genom Evidensia kommer vår personal samt våra djurägare få möjlighet att ta det av den veterinärmedicinska kompetens som Evidensias har. Vi kommer också utveckla vårt goda samarbete med Oslo Dyreklinikk. Vi ser fram emot att bli en del i en stor familj, med alla de spännande möjligheter som finns för att utvecklas” säger Fiona Ørbeck Eliassen, Hege Dehlie Thorsen och Wenche Greve Nergaard, veterinärer samt ägare av Dyrehospitalet

”Vi är mycket glad över att Norges äldsta klinik har valt att bli en del av Evidensia.  Dyrehospitalet har en imponerande historia samt innehar en stor veterinärmedicinsk kompetens samt en värdegrund som överensstämmer väl med Evidensias, vilket skapar förtroendet”, säger Sverre Seierstad, DVM, PhD, Landchef Evidensia Norge


For ytterligare information om Dyrehospitalet, vänligen kontakta:
Fiona Ørbeck Eliassen, +47 976 44 559 eller
Hege Dehlie Thorsen, +47 975 81 563

For ytterligare information om Evidensia, vänligen kontakt: Sverre Seierstad, +46 706-19 48 00

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia består av fler än 80 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och
Danmark. Varje år behandlar vi fler än 640 000 djur, varav mer än 600 000
hundar, katter, smådjur och exotiska djur, samt ca 40 000 hästar. Vi omsätter
mer än en 1,2 miljarder kronor och är Norra Europas största veterinärmedicinska
kedja. www.evidensia.se

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.