Följ Evidensia Djursjukvård

Ytterligare expansion i Oslo-området när Volvat blir en del av Evidensia

Pressmeddelande   •   Aug 17, 2015 11:52 CEST

Evidensia, Nordens största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp, välkomnar nu Volvat Dyreklinikk till gruppen. Tillskottet är ett viktigt steg i Evidensias amibition att erbjuda kvalificerad djursjukvård i Oslo med omnejd.

Volvat Dyreklinikk har tio anställda, varav fem veterinärer. Här behandlas dagligen djur med många olika skador och sjukdomar. Kliniken grundades 1984 av Helge Wiig, som arbetar där än i dag med inriktning på tänder. Kliniken ligger lättillgängligt i västra Oslo och i anknytning till kliniken finns även en stor butik med tillbehör och foder.

-Volvat Dyreklinikk är en mycket fin och strategiskt viktig klinik, med hängiven personal och grundmurad kunskap inom veterinärmedicin. I och med det här förvärvet förstärker vi vår närvaro i Oslo och höjer kompetens ytterligare, säger Sverre Seierstad, landschef Norge.

-I en värld där våra husdjur har fått samma status som familjemedlemmar, förväntas kvalitet i alla behandlingsled och förstklassig service. Att hålla sig veterinärmedicinskt uppdaterad är därför viktigt och vi tror att vi får större möjligheter till det som en del av Evidensia. Interna och externa utbildningar tillsammans med duktiga kollegor stärker sammanhållningen och ger trygghet. Akademisk påfyllning och goda råd från specialister i det dagliga arbetet är viktigt och inspirerande. Som en del av en kedja kan vi tillsammans erbjuda det senaste inom diagnostik och behandling 24:7. Alla behöver inte behärska allt. Ämnesområdet har vuxit oerhört de senaste åren och ytterligare specialiseringar växer fram. Som en del av Evidensia hoppas vi att våra professionella ambitioner ska bli verklighet. Vi har trogna kunder som förväntar sig och förtjänar det allra bästa. Som en del av Evidensia ska vi ge dem det – och lite till, säger Helge Wiig, grundare och veterinär på Volvat Dyreklinikk.

Under året har Evidensia vuxit från åtta till fjorton djurkliniker och djursjukhus i Norge.

För ytterligere information kontakta:

Volvat Dyreklinikk,

Helge Wiig, grundare och veterinär,Volvat Dyreklinikk, 2helge.wiig@gmail.com

Evidensia Norge,

Sverre Seierstad, landschef Norge, sverre.seierstad@evidensia.se, 0706-19 48 00

Evidensia Norden,

Anders Thunberg, koncernchef, anders.thunberg@evidensia.se, 0706-20 75 60

Om Evidensia Djursjukvård:

Evidensia Djursjukvård är Nordens kvalitetsledande kedja för djursjukvård. Vi har över 130 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Varje år behandlar vi cirka 1 miljon djur. Vi har cirka 1 900 medarbetare och är Norra Europas största veterinärmedicinska kedja. www.evidensia.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.